Hava Durumu

İnegöl Devlet Hastanesi'ne yeni yoğun bakım ünitesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Devlet Hastanesi'ne yapılan 22 yataklı yeni doğum ünitesinin temmuz ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2012 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2012 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Devlet Hastanesi'ne yeni yoğun bakım ünitesi
Hastaneyi ziyaret eden Milletvekili Hüseyin hastaların dertlerini dinledi. Hastaları tek tek ziyaret eden Şahin, C blok 4. katta yapımı devam eden 22 yataklı yoğun bakım ünitesindeki çalışmaları da inceledi. Şahin, ziyaret sırasında hastaların şikayetlerini ve taleplerini dinlediklerin belirten Şahin, "Hastalarımızı ziyaret ettik. Hastanemizde yatan hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Hastalarımızın memnuniyetleri, Başbakanımıza, hükümetimize müteşekkir olmaları bizi çok memnun ediyor. Çünkü biz onun temsilcileri olarak buradayız. Hastalarımızın hastaneden ve personelden memnun olması da ayrıca bizi memnun ediyor. Çünkü biz sağlıklı bir toplum olmak için yapılacak çalışmaların önemini biliyor ve bu konuda hassasiyetle çalışıyoruz" dedi.

Yoğun bakım ünitesi inşaatının hızla devam ettiğini kaydeden Şahin, "Kısmet olursa temmuz başında inşaatın bitmesini planlıyoruz. Kamu Hastaneleri Birliği başkanımızdan yoğun bakımın tefrişatı ile ilgili başhekimliğimize yetki geldi. Eşgüdüm halinde iki çalışma da bitmiş olacak inşallah. Bu ayın 23'nde de yoğun bakım servisinin özel asansörü ihaleye çıkıyor. Artık yoğun bakımlar ciddi bir eksiklik olarak görülüyor. Bizim bu yoğun bakım ünitemiz, Kütahya, Bilecik bölgesine de hizmet edecek" diye konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.