Hava Durumu

İnegöl Ertekin'e emanet

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da beklenen oldu ve Bursa temsilcisi tecrübeli teknik direktör İsmail Ertekin ile 1 sezonluk sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Ertekin'e emanet

SÖZLEŞME 1 YILLIK

Bu sezon yeni başkanı ve yönetimiyle şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İnegölspor, yaklaşık 15 gündür süren teknik direktör arayışlarına son noktayı koydu... Bordo Beyazlılar 5 gündür görüşme halinde olduğu tecrübeli teknik direktör İsmail Ertekin ile anlaştı. Dün İnegöl'e ayak basan deneyimli teknik adam ile 1 sezonluk sözleşme imzalandığı öğrenilirken yeni sezon için zirveyi zorlayacak iddialı bir kadro kurulacağı da öğrenildi.

ALT LİGLERİN PRENSİ

Dün sabah saatlerinde ilçeye gelen 59 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı önce İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Son detayların üzerinde durulduğu toplantı sonrası her iki taraftar da son sözünü söyledi ve kurt hoca İsmail Ertekin resmen İnegölspor'a imza attı. Son olarak TFF 3. Lig'de geçen sezonun ilk yarısında Kastamonuspor 1966'yı çalıştıran Ertekin, ligin ikinci yarısında ise Bandırmaspor'un başında başarılı bir görüntü sergileyip takımını play-off'a taşımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.