Hava Durumu

İnegöl ezdi geçti!

Ligde iyi formunu sürdüren İnegölspor, 22. hafta maçında sahasında Eyüpspor'u Emirhan Aydoğan, Cengiz Öktün ve Ahmet Şahin'in golleriyle 3-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl ezdi geçti!

İLK BÖLÜMDE GOL YOK

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yapan İnegölspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta maçında sahasında play-off hedefi doğrultusunda çok önemli bir 3 puan aldı. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakada Eyüpspor'u 3-0'la geçen Bordo Beyazlılar, üst üste 3. galibiyetini alırken ligde yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı. Mücadele istekli başlayan Bursa temsilcisi, ilk yarıda bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve devre arasına her iki takım da golsüz eşitlikle gitti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir İnegölspor vardı. Bordo Beyazlılar 48. dakikada Ahmet Şahin ile mücadelede 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını devam ettiren Bursa ekibi, dakikalar 83'ü gösterdiğinde Cengiz Öktün'ün ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Müsabakanın 90. dakikasında Emirhan Aydoğan ile bir gol daha bulan Bursa ekibi maçtan 3-0 galip ayrılmasını bildi. İnegölspor bu galibiyetle ligde puanını 42'ye yükselterek play-off basama-ğıyla arasındaki puan farkı 1'e indirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.