Hava Durumu

İnegöl finalde

Bordo Beyazlılar geriye düştüğü karşılaşmayı kazanarak gözünü şampiyonluğa dikti. 17 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası yarı final maçında İnegölspor, Samsun Atakum'u 2-1 yenerek finale yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl finalde

CEVAP GECİKMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 17 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İnegölspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada güçlü rakibi Samsun Atakum'u 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Zonguldak Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanan müsabakaya iyi başlamayan Bursa ekibi 13. dakikada yediği golle 1-0 mağlup duruma düştü. Bu golden sonra hemen toparlanan İnegölspor, 16. dakikada Eren Köroğlu'nun golüyle maça dengeyi getirdi: 1-1.

GOL GELİYORUM DEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibi önünde hücum futbolunu ve baskılı oyununu sürdüren İnegölspor 17 Yaş Altı Takımı, bu iyi performansının meyvesini 75. dakikada aldı ve Nazmican Öpçiner'in attığı golle maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra mücadelede başka gol olmadı ve Bursa ekibi adını finale yazdırdı. İnegölspor şampiyonluk maçında bugün saat 17.00'de Harbispor ve Seyhan Belediye-spor mücadelesinin galibiyle karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.