Hava Durumu

İnegöl kışa hazırlanıyor

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Hamidiye Mahallesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bizler arzu ediyoruz ki hiçbir sokağımız, caddemiz asfaltsız ve çamur olmasın. Her taraf pırıl pırıl olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl kışa hazırlanıyor
İnegöl Belediyesi, kış sezonu öncesi ilçe genelinde asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnegöl’ü modern bir şehir görünümüne kavuşturmak için yoğun mesai harcayan İnegöl Belediyesi, son olarak Hamidiye Mahallesi’nde Güngören, Poyraz ve Zeynep Sokakların asfalt kaplama çalışmalarının startını verdi.

"İnegöl'ün dört bir yanında çalışmalar sürüyor"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve beraberindeki AK Partili yöneticiler ile meclis üyelerinin katılımıyla Hamidiye Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, “İnegöl’ün dört bir tarafında kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere çalışmalarımız havaların da iyi gitmesiyle devam ediyor. Bugün de Hamidiye Mahallesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde incelemek için değerli muhtarımız ve Başkan Yardımcımız ve ekibimizle mahallemize geldik. İnegöl Belediyesi olarak, İnegöl’ü modern ve yaşanabilir bir şehir görünümüne kavuşturmak için çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimizin asfalt kaplama, yama, bordür, tretuvar, istinat duvarı ve yol açma, tamir ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu anlayışla bugün Hamidiye Mahallesi Güngören, Poyraz ve Zeynep Sokaklarda Belediye ekiplerimiz tarafından sürdürülen asfalt kaplama çalışmasını incelemek üzere buradayız” dedi.



500 ton sıcak asfalt uygulandı

Daha önce Kemalpaşa, Mahmudiye, Süleymaniye ve Mesudiye Mahallelerinin muhtelif sokaklarında toplamda 1750 ton sıcak asfalt ve yaklaşık olarak 1500 ton da PMT uygulaması yapıldığını hatırlatan Aktaş,Bugün incelemesini yaptığımız Hamidiye Mahallesi Güngören, Poyraz ve Zeynep Sokaklar da yapılaşmanın çoğunun bitmiş olduğu, İNGAZ ve UEDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığını görmekteyiz. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl BUSKİ Şubesi Müdürlüğü ile ortak olarak sürdürdüğümüz çalışma ile yağmur suyu ızgaraları ve binaların evsel atık kanalizasyon bağlantılarını da tamamladık. Buradaki toplam 400 metrelik yolda asfalt kaplama işlemi öncesi 550-600 ton PMT serimi yapıldı. Bugün de ekiplerimiz tarafından 500 ton sıcak asfalt uygulamasını yapıyoruz. Burada yürütülen çalışmanın belediyemize yaklaşık maliyeti 100 bin TL’dir” diye konuştu.


İnegöl’ün tüm sokaklarının pırıl pırıl olmasını arzu ettiklerini belirten Aktaş, “Bizler arzu ediyoruz ki hiçbir sokağımız, caddemiz asfaltsız ve çamur olmasın. Her taraf pırıl pırıl olsun. Ama takdir edersiniz ki alt yapı çalışmalarının devam ettiği yerlerde bu çalışmalar gecikebiliyor. Ama özellikle buraları da sathi kaplama çalışmalarıyla pırıl pırıl hale getiriyoruz. Yapılan çalışmanın başta İnegöl’ümüz olmak üzere mahallemize hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle, saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.