Hava Durumu

İnegöl Kurtuluş Gününü kutlamaya hazırlanıyor

İnegöl, 6 Eylül 2017 Çarşamba günü düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümünü kutlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Kurtuluş Gününü kutlamaya hazırlanıyor

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizi koruyarak birbirimize daha fazla kenetlenip, düzenlenecek programlara mümkün olduğunca katılalım.

İnegöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümünde yapılacak kurtuluş şenliklerinin programına ilişkinde bilgi veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Kurtuluş şenliklerimiz sabah saat 09.30'da heykel önünde çelenk sunumu ile başlayacak.

Akabinde, İstiklal Marşımız ve bayrağımızın göndere çekilmesi, ardından şehitlik ziyaretimiz olacak. Şehitlik ziyareti sonrası Protokol üyeleri ile birlikte Garnizon Komutanımızı askerlik şubemizde ziyaret edeceğiz.

Akşam 19.00 da ise kortej yürüyüşümüz olacak. Yürüyüşün akabinde heykel önünde Mehter Takımı konseri ve ardından Bursa Kılıç Kalkan Ekibi ile İnegöl Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini gerçekleştirecekler.

7 Eylül 2017 Perşembe Günü ise Irmak Akçay'ın sunumu, Belediye tiyatro topluluğumuzun tiyatral gösterileriyle İnegöl'ün Kurtuluşu programı 20:30'da Müze Konferans Salonunda gerçekleştirilecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.