Hava Durumu

İnegöl lideri devirdi

Bordo Beyazlılar TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında Keçiörengücü'nü Kemal Hastürk ve Hakan Şahin'in golleriyle 2-1 mağlup etti ve puanını 22'ye çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl lideri devirdi

Bursa temsilcisi 10 kişi kaldığı maçta rakibini mağlup ederek ligde üst üste 2. galibiyetini aldı.

GOLLE BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, 13. hafta mücadelesinde sahasında lider Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Bordo Beyazlılar henüz maçın 4. dakikasında Kemal Hastürk'ün golüyle öne geçti 1-0. 29. dakikada konuk ekip ceza sahası içinde yaşanan karambolde penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Umut Pasat golü attı ve skora dengeyi getirdi 1-1. Dakikalar 42.'yi gösterdiğinde ise Bursa temsilcisi Hakan Şahin ile bir gol daha buldu ve 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

ÖNEMLİ 3 PUAN

Skor avantajını korumak isteyen İnegölspor, ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergiledi. Konuk ekip 71. dakikada Umut Pusat'ın uzaktan şutu ile gole yaklaştı. 77. dakikada ise Bursa temsilcisinde Anıl, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda iyice savunmaya çekilen Bordo Beyazlılar, kalesinde gole izin vermedi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu 3 puanla puanını 22'ye yükselten İnegölspor, ligde 6. sıraya yükseldi ve Play-Off iddiasını kuvvetlendirdi. Konuk Keçiörengücü ise 29 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.