Hava Durumu

İnegöl sonunu getiremedi

Hüseyin Ali Pala'yla 52. dakikada 1-0 öne geçen Bordo Beyazlılar, 61'de Reşo Akın'ın golüne engel olamayınca Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl sonunu getiremedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, 24. hafta karşılaşmasında evinde Aydınspor 1923'ü konuk etti. Ligde geçen hafta Hatayspor'a son saniye golüyle mağlup olan Bordo Beyazlılar, bu maçı kazanıp artık çıkışa geçmeyi hedefliyordu ancak sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 52. dakikada gelişen İnegölspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Hüseyin Ali Pala'nın şutunda kaleci Evren topu çeldi. Boşta kalan meşin yuvarlağı Hüseyin kafayla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

CEVAP REŞO'DAN

Golden sonra rakip kaleye yüklenen Aydınspor 1923, 61. dakikada eşitliği sağladı. Berat, şık çalımlarla getirdiği topu arka direğe doğru gönderdi. Şener'in zorlukla çeldiği topu Reşo, ağlara gönderdi ve durum 1-1'e geldi. 90. dakikada ceza sahası dışında topu önünde bulan Emrah'ın şutu kaleci Evren'de kaldı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve İnegölspor, Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Yaşadığı puan kayıplarıyla play-off iddiasından uzaklaşan Ergün Penbe'nin ekibi, önümüzdeki hafta deplasmanda Kırklarelispor'u yenip bu kaybı telafi etme amacında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.