Hava Durumu

İnegöl tek yürek

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söylerken, Bursa ekibinin başkanı Eşref Güç ise taraftarlara teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl tek yürek

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'da teknik direktör Fatih Akyel, hafta sonu deplasmanda alınan 3-2'lik Sancaktepe Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Maçın başından sonuna kadar iyi bir futbol oynadıklarını belirten genç teknik adam, "Kazanmayı da hak ettik. Rakibe net pozisyonlar da vermedik. Rakibin 2 tane penaltısı var. 1 tanesi evet penaltı ama öteki çok ağır bir karar. Bana göre verilmemesi gereken bir pe-naltıydı. Ama son dakikada güzel bir gol attık, 3-2 kazandık. Mutluyuz. Deplasman galibiyeti bizim için çok sevindirici. Sancaktepe gibi yukarıya oynayan iyi bir kadroyu burada yenmek bizim için gurur verici" ifadelerini kullandı.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise maçın ardından yaptığı değerlendirmede galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi. Başkan Güç, "Öncelikle ben bu galibiyeti İnegöl halkına armağan ediyorum. İnegölspor belki geç açılıyor ama en azından kaybetmemeyi öğreniyoruz. Kazanmayı öğreniyoruz. Önümüzde bir Eyüp maçı var. Allah nasip eserse, o maçı ve Ankara Demir maçını da aldığımız zaman yavaş yavaş üstlere doğru tırmanırız. Burada hocalarımızın da katkıları var. Bu galibiyeti tekrar tüm İnegöl halkına armağan ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca sonuna kadar desteklediler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.