Hava Durumu

İnegöl tepetaklak

Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen İnegölspor, evinde yine kazanamadı. Bursa ekibi TFF 2. Lig Beyaz Grup 16. hafta karşılaşmasında sahasında Eyüpspor'a tek golle boyun eğdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl tepetaklak

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, sahasında kazanamıyor. Bordo Beyazlılar 16. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı en yakın rakibi Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu ve bu sezonki 7. yenilgisini aldı. İnegöl İlçe Stadyumu'-nda oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf konuk ekip olurken Sarı Lacivertler 41. dakikada Gökhan Çalışır ile golü buldu ve soyunma odasına 1-0'lık skorla önde girdi.

SONUÇ ALAMADILAR

Mücadelenin ikinci yarısına rakip kalede baskılı başlayan taraf İnegölspor olsa da Bordo Beyazlılar Raif Demir ve Yaşar Çetin ile pozisyonlardan yararlanamadı ve sahadan 1-0'lık sonuçla mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Fatih Akyel'in öğrencileri ligde 16 hafta sonunda 17 puanda kaldı ve alt sıralardan uzaklaşamadı. Bursa ekibi 17. hafta karşılaşmasında 15 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.