Hava Durumu

İnegöl'ü fuar heyecanı sardı

İnegöl MODEF EXPO Fuarı bu yıl 17-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hikmet Şahin Kültür Parkı'ndaki fuar alanında yapılacak fuar 27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek. 180 firmanın stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacağını fuara 80 dolayında ülkeden yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'ü fuar heyecanı sardı

Fuar hazırlıkları yoğun tempo ile devam ederken, MODEF Fuarcılık Şirketi'nin Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları inceledi. MODEF Fuarcılık Şirketi'nin ortağı olan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu üyesi Salim Kaplan, diğer bir şirket ortağı olan İnegöl Mobilyacılar Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ayhan'dan ve yönetim kurulunun diğer üyelerinden oluşan heyet fuara hazırlanan firmaların temsilcileri ile görüşerek taleplerini dinlediler.

Yurt dışından yoğun ziyaretçi bekleniyor

MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ burada yaptığı açıklamada, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda ve Fas başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin fuarı ziyaret etmesini beklediklerini söyledi. 38. kez düzenlenecek MODEF EXPO Fuarı'nın bu yıl biraz öne çekildiğini vurgulayan Uğurdağ, "Fuarda İnegöl'de üretim yapan 180 firmamız yeni sezon ürünlerini teşhir edecek. Düzenleyeceğimiz fuara yurt içi ve yurt dışından 20 bin dolayında ziyaretçi bekliyoruz" dedi.
İnegöl'de bir asra yakındır mobilya üretildiğini vurgulayan Yavuz Uğurdağ, Türkiye'nin mobilya üretiminin yüzde 40'ının ihracatının da yüzde 15'inin İnegöl'de gerçekleştirildiğini ifade ederek şunları söyledi:

"MODEF olarak fuara ciddi şekilde hazırlandık. Dünyanın farklı ülkelerinden 500 dolayında ziyaretçilerimizin uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılıyoruz. Bunlar çok ciddi firmalar. Daha önceki müşterilerimize de ulaşıp davetler yaptık. Bin 500'e yakın yurt dışı alım heyetinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Yıllardır fuarımızı ziyaret eden yurt içi firmalarımız da var. Bu profesyonel ziyaretçilerimizin de üst düzey katılım göstermelerini bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.