Hava Durumu

İnegöl'ün kupa serüveni galibiyetsiz bitti

Türkiye Kupası'nda 2. tura çıkma şansı kalmayan ve galibiyeti bulunmayan İnegölspor, formalite maçında deplasmanda Sancaktepe'yle 0-0 berabere kaldı. Yeni transferlerden Volkan, Hamit ve Gökhan ilk kez forma giydi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'ün kupa serüveni galibiyetsiz bitti

İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun son karşılaşmasında dün deplasmanda Sancaktepe Belediyespor'la karşılaştı. Galibiyeti bulunmayan ve 2. tura yükselme şansını yitiren Bordo Beyazlılar, formalite maçında İstanbul temsilciyle 0-0 berabere kaldı. Bursa ekibi, bu sonuçla grubu son sırada tamamlayarak kupaya veda etti. Dünkü mücadelede İneöglspor'un yeni transferlerinden Volkan Pala, Hamit Yıldırım ile altyapıdan çıkarılan ve profesyonel yapılan Gökhan Kurumuş ilk kez Bordo Beyazlı formayla mücadele ederken, Galatasaray'dan kiralanan Volkan'ın transferi maçın ardından KAP'a bildirildi.

HASAN DİREĞE TAKILDI

Karşılaşmanın ilk tehlikeli hücumunu 7. dakikada Bursa ekibi gerçekleştirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa'nın şutu kaleci Abdullah'ta kaldı. 39'da sol kanatta topla buluşan Enes Bayır'ın yaptığı orta direkt kaleye yöneldi ve yan direğin hemen yanından dışarıya gitti. İlkyarı golsüz tamamlanırken 2. devrede tempo bir hayli düşüktü. Maçın en net pozisyonu 84. dakikada İnegölspor adına gelişti. Hasan Küçcük, köşe atışından yapılan ortaya kafayı vurdu ancak meşin yuvarlak üst direkte patladı. Son dakikaları rölantide geçen mücadele 0-0 sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.