Hava Durumu

İnegöl'ün sporcu ordusu

400 sporcunun eğitim alacağı İnegöl Belediye- spor'un yaz spor okullarında 1 ay sürecek ilk dönem törenle start aldı. Başkan Aktaş, "Yetenekli sporcular Türk sporuna kazandırılacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'ün sporcu ordusu

Minik sporcuları ilk antrenmanında Başkan Alinur Aktaş da yalnız bırakmadı

9 FARKLI BRANŞ

Bursa'nın en çok katılım gösterilen organizasyonlarından olan İnegöl Belediyespor'un yaz spor okulunda çalışmalar start aldı. Önceki gün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katıldığı törenle başlayan ilk dönem eğitimlerine 400 küçük sporcunun katıldığı bildirildi. 1 ay sürecek ilk dönemin ardından yaz spor okulunda ağustosun 3'ünde ise ikinci dönem çalışmaları başlayacak. İnegöl Belediyespor yaz okulu bu sene voleybol, basketbol, yüzde, jimnastik, oryantiring, okçuluk, masa tenisi ve dağcılık olmak üzere 9 farklı branşta eğitimler veriyor.

BÜNYESİNE KATACAK

Yaz spor okullarının töreninde konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl Bele-diyesi olarak spora verdiğimiz önem gereği başta voleybol ve basketbol olmak üzere farklı branşlarda takım-larımızla önemli liglerde mücadele ediyoruz. Bu takımlarımız için de alt- yapıdan yeni sporcular yetiştirilmesi ve yaz spor okulları marifetiyle çocukları-mızın zamanlarını uzmanlar nezaretin- de geçirmeleriyle alakalı faaliyetler yapıyoruz. Bu yıl da yaz spor okulumuz başladı. Burada eğitim alanların içinden yetenekli olan çocuklarımızı bünyemize katacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.