Hava Durumu

İnegöllü Timsah'larda Şeker dönemi

İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği’nde yeni başkan Melih Şeker oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2015 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2015 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöllü Timsah'larda Şeker dönemi
Botanik Park’taki dernek lokalinde yapılan genel kurula Federasyon Temsilcisi ve Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı Ali Büyükkurt ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği’nin kurucu başkanı Sezai Çelik, 49 ilden daha büyük olan İnegöl’ün Bursalı ve Bursasporlu olduğunu belirtti.

Çelik, “İki yıl evvel kurduğumuz derneğimizin birinci genel kurulunda görevimizi yeni arkadaşlarımıza bırakacağız. Bizim bitiremediğimiz işleri inşallah yeni dönemde arkadaşlarımız tamamlayacak. Biz yeni görev alacak arkadaşlarımızın yanında olacağız. Derneğimizin bundan sonra yapacağı en güzel işlerden birisi, ilköğretim okullarındaki öğrencilerimize Bursasporluluğu aşılamak olacaktır. İnegöl Bursaspor’un doğu kalesidir” dedi.

Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı Ali Büyükkurt ise, Bursaspor yönetim kurulu olarak 9 aydır gece-gündüz çalışarak camiaya hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti. Başarı için bütün taraftar dernekleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Büyükkurt, “Sizler Bursaspor’a merkezden uzakta destek veriyorsunuz. Bursa’nın en önemli ilçelerinden birisi olan İnegöl’de Bursaspor sevgisini arttırmak için çok büyük emek sarf ediyorsunuz. Bursaspor’umuzu bugün Sivas’a yolcu ettik. İnşallah yarın oynanacak olan karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak 4. sıradaki yerimizi koruyacağız. Bu akşam saatlerinde açıklanan A Milli Takım aday kadrosunda mevcut kadromuzdan 6 futbolcumuzun ismi yer aldı. Bursasporlular olarak bizleri son derece mutlu eden bu haberden dolayı çok gururluyuz. Dernek Başkanımız Sezai Çelik, genel kurulumuzun ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Özlüce Tesisleri’mizde bizleri ziyaret etmişti. Yapmış olduğumuz görüşmelerde, bizlere desteklerinizi iletmiştiniz. İnşallah yeni dönemde de destekleriniz artarak devam edecektir. Kongrenizin derneğinize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimlerde yeni başkan Melih Şeker oldu. Şeker, rahatsızlığı sebebiyle kongreye katılamadı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.