Hava Durumu

İnegölsopor 90'da yıkıldı

Bordo Beyazlılar ilk yarısını kaptan Kemal Hastürk'ün attığı golle 1-0 önde kapattığı maçta, Darıca Gençlerbirliği'nin Görkem Güven ve Ramazan Özcan ile bulduğu golleri engellemeyedi ve 2-1 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölsopor 90'da yıkıldı

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında İnegölspor deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Darıca 15 Temmuz Stadı'nda oynanan maça iki takım da oldukça temkinli başladı. Bordo Beyazlılar henüz maçın başında Okan Deniz ve Ahmet Şahin ile yakaladığı net fırsatlarda ev sahibi takımın kalecisi Ahmet Önal'ı geçmeyi başaramadı. İnegölspor 44. dakikada kaptan Kemal Hastürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Devrenin kalan bölümlerinde başka gol olmayınca ilk yarı Bordo Beyazlı temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

3. TURDAN VEDA ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Darıca Gençlerbirliği hızlı başladı. Yeşil Sarılılar 47. dakikada Görkem Güven'in golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Eşitliğin ardından iki takımda da oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahaleler geldi. Topun bir o kalede bir bu kalede olduğu son bölümlerde Darıca Gençlerbirliği'nde oyuna ikinci yarıda giren Ramazan Özcan, 90. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda İnegölspor'un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve Bursa ekibi sahadan 2-1 mağlup ayrılarak Türkiye Kupası'nda 3. Tur'dan veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.