Hava Durumu

İnegölspor'da Emirhan bombası

Bordo Beyazlılar geçen sezonu yarımşar dönem olarak Bandırmaspor ve Yeşil Bursa'da geçiren Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ı 1 yıllık kiraladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da Emirhan bombası

Timsah'ın genç yıldızı Bursa ekibinin 1. Lig'e çıkmasına yardım edecek

ALİ AY'A TEŞEKKÜR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Bursaspor'dan Emirhan Aydoğan'ı bir yıllığına kiraladı. İmza töreninde konuşan Bordo Beyazlıların yönetim kurulu üyesi Sabahattin Ablak, "Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bursaspor'un genç yeteneklerinden orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Süper Lig ve TFF 1. Lig'de forma giyen bir oyuncuyu aramıza katmak bize güç katacaktır. Bizlere desteklerini esirgemeyen Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyoruz" dedi.

HEDEF 1. LİG'E ÇIKMAK

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da kiralık olarak oynayan ancak fazla süre alamadığı için ikinci yarı Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa'nın yolunu tutan Emirhan Aydoğan ise, "Öncelikle çok mutluyum ve heyecanlıyım. 1 yıllığına da olsa burada elimden gelen her şeyi yapacağım. Oynayarak gelişim kaydetmek itiyorum. Ayrıca takımda bir şeyler kapabileceğim büyüklerim ve hocalarım var. Gelişimim içinde İnegölspor'a neler katabilirim hep bunu düşüneceğim. İnşallah daha güzel başarılara imza atarız ve 1. Lig'e çıkmayı başarırız" diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU

Önceki gün Kızılcahamam'a giderek kampa giren İnegölspor'un burada oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşti. Bordo Beyazlılar kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacak. İnegölspor pazar günü 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor, çarşamba günü 2. Lig Beyaz Grup ekibi Kahraman Kazanspor ve 12 Ağustos Cumartesi günü ise 3. Lig 3. Grup temsilcisi Osmaniyespor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.