Hava Durumu

İnegölspor'da moraller yerinde 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 10. hafta randevusunda, grubun alt sıralarında yer alan Kastamonuspor 1966’yı 2-1’le geçerek haftalar sonra hanesine üç puan yazdıran İnegölspor’da moraller yerine geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da moraller yerinde 
İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, bundan sonra oynayacakları bütün maçların gergin geçeceğine işaret ederek, "Biz hedefe oynuyorsak, karşımızdaki rakibin konsantrasyonu bir kat daha fazla oluyor. Buna karşı yapacak bir şey yok. Biz de aynı şekilde karşı refleks göstermeliyiz. Rakip takımın iyi oyununa karşı bizimde doğru işler yapmamız lazım. Son 3 haftadır bir beraberlik serisi vardı. Onu bozduk. Kastamonuspor'u tebrik ediyorum. İyi futbol oynamaya çalıştılar, oyunu çirkinleştirmediler. Biz ikinci yarı biraz toparlandık. İlk yarı çok erken bulduğumuz golden sonra kötü oynadık. İlk 45 dakikayı hiç iyi oynadığımızı söyleyemem ama ikinci yarı biraz toparlandık, normale döndük ve skoru elde ettik. Biz daha öncede buraya gelen Ankaragücü olsun Hatayspor olsun, o maçlardan iyi netice ile çıktık. Gümüşhane zor bir maç olacak. Kısa süreli aralıklarla oynadığımız maçlarda hem takımdaki eksikler, sakatlıklar biraz açıkçası canımızı sıkıyor. Gümüşhane maçı zor maç olacak. Ligin lideri. İyi futbol oynayor, yenilmezlik unvanlarını devam ettiriyorlar. Güzel bir maç olacak. İnşallah o maçı da başarıyla atlatırız" diye konuştu.

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren ise, "Biz çıkış yakalamak istiyoruz. Kendi sahamızdaki 2 maçı da kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Biz Türkiye'nin her yerinde maçlara gidiyoruz. Türkiye'de en son sahadan atılacak kişi Osman Özdemir'dir. Kendi hocamız diye söylemiyoruz. Kişiliği, efendiliğiyle. Yani hiç bir şey söylemeden oyundan atıldı. Tabiî ki bu olmaması gerekiyor. Biz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamıza en düşük cezayı verirler. Çünkü biz hocamızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla, basınımızla hep beraber bu yolda olmak istiyoruz. İnşallah ta böyle olacak" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.