Hava Durumu

İnegölspor'da özlem bitiyor

Kısa sürede İnegölspor’un bir parçası olduklarını belirten Teknik Direktör Osman Özdemir, “Transferde başarı oranını yüksek tutup iyi bir takım oluşturabilirsek, camianın da kenetlenmesiyle mutlu sona ulaşabiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da özlem bitiyor
YENİ YAPILANMA

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da 2016-2017 sezonu hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Yeni sezon öncesi Başkan Timur Erezsarı yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Bordo Beyazlılar bu yıl PTT 1. Lig hasretine son vermek isterken, takımda teknik direktörlüğe getirilen deneyimli çalıştırıcı Osman Özdemir yeni sezonla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulundu. Kısa sürede İnegölspor’un bir parçası olduklarını belirten Özdemir, “İyi bir takım kurup, camia olarak kenetlenebilirsek sezon sonunda üst lige yükselme mutluluğu yaşayabiliriz” dedi. 

SABIRLI OLMALIYIZ

Potansiyeli olan bir kulübe geldiğini ve İnegölspor’un her zaman bir hedefinin olduğunu vurgulayan Osman Özdemir, “1. Lig’e yükselebilmemiz için transfer dönemi bizim için çok önemli. İç transferde kalmak istediğimiz oyuncularla anlaşmamızı yaptık, takımın büyük bölümüyle yollarımızı ayıracağız. Zamana karşı savaşıyoruz açıkçası. Sabırlı olmamız lazım. Doğru tespitler yapıp doğru oyuncuları kadromuza katmalıyız. Başarı oranını yüksek tutup, sonrasında iyi bir takım oluşturabilir ve camia olarak kenetlenebilirsek sezon sonunda PTT 1. Lig’e yükselme mutluluğu yaşayabiliriz” dedi.

U13'TE HEYECAN BAŞLIYOR

2015- 2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası’nda 1. Kademe müsabakaları bugün start alacak. Bilecik Grubu’nda İnegölspor ve Arabayatağı, Eskişehir Grubu’nda ise Bursaspor ve İnegöl Gazipaşa takımları 2. Kademe’ye yükselmeye çalışacak.  Ozan DEMİR'in haberi...



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.