Hava Durumu

İnegölspor'da Penbe dönemi

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından İsmail Güldüren'le yollarını ayıran İnegölspor, yeni hocasını buldu. Bordo Beyazlılar, Ergün Penbe ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da Penbe dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, yeni hocasına kavuştu. Bu sezon Play-Off'u hedefleyen ancak son haftalarda hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direkör İsmail Güldüren'le yollarını ayıran Bordo Beyazlılar, Ergün Penbe'yle anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri ile Penbe ve ekibinin katıldığı imza töreni dün saat 14.00'te kulüp tesislerinde düzenlendi. 44 yaşındaki çalıştırıcı, İnegölspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

ÇIKIŞI ONUNLA YAKALAYACAĞIZ

İmza töreninden önce konuşma yapan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, Ergün Penbe'nin takımın başına gelmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "İsmail Güldüren'le yollarımızı ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyorduk. Ergün Penbe ve ekibiyle anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah arzu ettiğimiz çıkışı Ergün hocayla yakalayacağız. Kendisi Türk futboluna damga vurmuş bir isim. Başta camiamız ve İnegöl olmak üzere herkese hayırlı olsun. İnegölspor'un başarısı için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.