Hava Durumu

İnegölspor'dan gençlik aşısı

Bordo Beyazlılar kendi bünyesinden yetişen ve son zamanlarda gösterdikleri performansla A takıma yükselen Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy'u profesyonel yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2019 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2019 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'dan gençlik aşısı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi İnegölspor'dan altyapı hamlesi geldi. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Bordo Beyazlılarda kampa dahil edilen ve gösterdikleri performansla A takımda yer almaya hak kazanan gençler profes-yonel yapıldı. İnegölspor altyapısından A takıma yükselen Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy ile 4'er yılık sözleşme imzaladı. Törende Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy ise A takıma yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, takıma faydalı olmak için ellerinden gelen gayreti göstererek, kendilerine verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirttiler.

DAHA İYİ OLACAKLAR

İnegölspor'un tesislerinde düzenlenen imza törenine katılan yönetim kurulu üyesi Bayram Yardımcı, "Uzun zamandır hocamız tarafından takımla birlikte antrenmanlara çıkarılan ve denenen altyapı sporcularımız Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy'u profesyonel yapıyoruz. Kendileri ile 4'er yıllık anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Biz kendilerine güveniyoruz. Gelecekte inşallah kendilerini daha iyi noktalarda göreceğiz. Şu anda A takımımızda altyapıdan yetişen 9 sporcu kardeşimiz var. Bugünkü imza töreninden sonra A takımımızda altyapımızdan yetişen sporcu sayısı 13 olacak. Genç ve altyapı ağırlıklı bir kadroya sahip olduk" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.