Hava Durumu

İnegölspor'dan muhteşem start!

Bordo Beyazlılar ilk haftada tüm kategorilerde karşılaştığı Kocaelispor ile U-19'da 1-1 berabere kalırken, rakibini U-17'de 3-0, U-16'da 2-1 ve U-15'te 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'dan muhteşem start!

İLK HAFTADA MAĞLUBİYET YOK

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi geçtiğimiz pazar günü oynanan maçlarla start aldı. 4 yaş kategorisinde de 2. Grup'ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Bordo Beyazlılar U-19 Yaş Ligi'nde evinde karşılaştığı Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Bursa temsilcisi U-17 Yaş Ligi'nde evinde ağırladığı rakibini oldukça rahat bir oyunla birlikte 3-0 mağlup etmesini bildi. Bordo Beyazlılar U-16 Yaş Ligi'nde ise Kocaeli temsilcisini deplasmanda 2-1 ile geçerken son olarak U-15 Yaş Ligi'nde yine Kocaelispor'u deplasmanda 3-1 yendi.

POZİTİF FUTBOL OYNANACAK

Oynanan ilk hafta maçlarının ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, "İnegölspor altyapısı olarak bu yıl U-15, U-16, U-17 ve U-19 yaş kategorilerinde akademi liglerinde mücadele ediyoruz. Bursa'yı iyi temsil etmekle birlikte amacımız pozitif oyun oynayan, gelişen ve çözüm üreten takımlar oluşturmak. İlk haftasını oynadığımız maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak haftayı tamamladık. Bize her zaman destek veren kulüp başkanımız Eşref Güç ve Belediye Başkanımız Alper Taban'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.