Hava Durumu

İnegölspor iddialı geliyor

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "Biz tecrübeli bir yönetimiz. Taraftarın beklentilerini biliyoruz. Bizim önümüzdeki sezon tek hedefimiz var o da doğru bir yapılanma oluşturarak bu kulübü bir üst lige çıkarmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor iddialı geliyor

Haber I Samet Zincirlioğulları I

"YAPTIK, YİNE YAPARIZ"

TFF 2.Lig ekiplerinden İnegölspor'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'a tek aday olarak giren ve sayılan tüm oyların tamamını alarak Bordo Beyazlılar'ın yeni başkanı seçilen Eşref Güç, kongre sonrası ilk mesajını Bursa Hakimiyet Gazetesi aracılığıyla verdi. Öncelikle çok güzel ve ılımlı bir kongre geçirdiklerini belirten Başkan Güç, "İnegölsporumuza yakışır bir kongre oldu. Kulübümüzün sorunlarının tartışıldığı ve İnegöl-spor'u daha iyi noktalara nasıl taşıyabiliriz konusunun konuşulduğu camiaya faydalı bir kongre olduğunu düşünüyorum. Biz bu işi daha önce de yaptık. Tecrübeli bir yönetimiz. Önceki senelerde bizim yönetimimizde üst ligi final maçında kaybetmiştik. Ben inanıyorum ki kulübümüz taraftarının da desteğini arkasına alarak özlenen günlerine ve hak ettiği yerlere bir an önce gelecektir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"TEK BİR AMACIMIZ VAR"

Kendisinden önceki başkan Münür Kanar'ın zor şartlar altında gayet iyi bir yönetim sergilediğini de belirten Başkan Güç, ayrıca takımın yeni sezon hedefleri hakkında da bilgi verdi. Eşref Güç, "Yönetim kurulu arkadaşlarımızla oturup geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Ancak bizim kesin ve yoğunlaştığımız bir tek hedefimiz var o da bu takımı önümüzdeki sezon bir üst lige yükseltmek. Çünkü İnegöl camiası ve taraftarı bunu gerçekten hak ediyor. Her anlamda üst lige yakışacağımızı düşünüyorum. Planlarımız var. Öncelikle altyapımızı güçlendirip Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmak istiyoruz. Mali disiplin sağlayacağız. Geçen sezon play-off'un kapısından dönen bir takım vardı ama alt liglerde doğru yönetildiğiniz takdirde play-off ve daha üst lig hedeflerinize daha rahat ulaşabilirsiniz. Bizim de amacımız bu" dedi.

Murat Yoldaş belirsiz

Geçtiğimiz sezon İnegölspor'un teknik direktörlük göre-vini üstlenen Murat Yoldaş ile devam edip edilmeyeceği sorusuna bu konunun 20-25 gün içerisinde belli olacağı yanıtını veren Eşref Güç, "Yönetim kurulumuzla oturup sportif değerlendirmelerin hepsini ele alacağız. Neler yapabiliriz nasıl bir oluşum içine gireceğiz bakacağız. Teknik direktörlük ve sportif direktörlük gibi konular da gündemimizde var. Murat Hoca'nın durumunu değerlendiriyoruz. Önümüzdeki 20-25 gün içerisinde yeni sezon yapılanmasıyla ilgili somut gelişmeler olacak. Bu konuda acele etmeyip en doğru kararı vermek istiyoruz" dedi.

Bursaspor bizim baştacımız

Bursaspor ile olan ilişkileri konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Güç, "Biz İnegölspor olarak öncelikle Bursa'yı temsil ediyoruz. Bursa futbolunun iyi noktalara ulaşması için çaba sarf ediyoruz. Bu noktada İnegölspor her zaman Bursaspor ile iyi ilişkiler içerisinde olmalı. Çünkü aynı geminin içerisindeyiz. İnegölspor, Bursa-spor'un bir parçasıdır. Baktığımızda geçen sezon Emirhan Aydoğan, Enes Ata gibi isimleri Bursaspor'dan kiralayıp takımımızda şans verdik. Bunun gibi örnekler fazlalaşmalı ama kimse İnegölspor'u Bursaspor'un pilot takımı olarak da görmemeli. Bunun arasından ince birçizgi var" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.