Hava Durumu

İnegölspor Yaz Spor Okulu Başlıyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un hem yeni yetenekleri keşfetme hem de öğrencilerin tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği yaz spor okulu başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor Yaz Spor Okulu Başlıyor

Yaz Spor okullarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu İrfan Kaptan, Yaz Spor Okulunun açılışının 18 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. İsmail Arca, Hayrettin Ender Sert, Boncuk Ömer, Pırasa Şükrü, Zula Ahmet, Dımdım Ali, İmparator Saffet, Kaptan Nafi, Cengiz Alp, Mutlu Topçu, Ayhan Akman, İsmail Güldüren ve Gökhan Güleç gibi yıldız isimleri Türk futboluna kazandıran İnegölspor, yeni yıldızların peşinde. İnegölspor'un 2017-2018 sezonu Yaz Spor Okulu etkinlikleri 18 Haziran Pazar günü saat 17.00'da kulüp tesislerinde başlayacak.

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu İrfan Kapdan, "Okulların tatile girmesiyle birlikte İnegölspor bünyesinde her yıl yapılmakta olan yaz spor okulu etkinliği 18 Haziran Pazar günü saat 17.00'da kulüp tesislerinde başlayacaktır. Kayıtlarımız kulüp tesislerinde devam etmektedir. Spor okulu bünyesinde bu yıl çalışacak olan gruplara 2006 ile 2012 doğum aralığındaki sporcular katılmaktadır. Çalışmalarımız Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak. Bu etkinlik 1 ay sürecek. Etkinlik sonunda devam etmek isteyen sporcular daha sonra açılacak olan etkinliğe devam edebilirler. İnegölspor olarak temel amacımız çocuklara hem hareket eğitimini sağlamak hem de futbol eğitimiyle beraber sosyalleşmelerini sağlamak. Önce iyi birey iyi insan iyi sporcu yetiştirmek daha sonra sportif ihtiyaçlarını karşılamak. Çalışmalar sonunda yetenekli görülen sporcuları kulüp bünyesine dahil etmek istiyoruz. Spor etkinliklerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.