Hava Durumu

İngiliz ailenin Atatürk sevdası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan İngiliz aile vücutlarına yaptırdıkları Atatürk dövmeleri ile dikkat çekiyor

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İngiliz ailenin Atatürk sevdası
Yıllardır Türkiye'de tatillerini geçirdikleri İngiliz aile Türkiye'ye ve Atatürk'e olan aşklarını vücutlarına yaptırdıkları dövmelerle gösteriyor. Vücutlarının çeşitli yerlerine Türk Bayrakları ve Atatürk dövmeleri yaptıran aile Türkiye'ye aşkı olduklarını belirtti.

Türkiye'de Yaklaşık yedi yıldır yer yaz tatil yapan İngiliz aile bu yıl ise tatil yapmak için Bodrum'u seçti. İngiltere' nin Exeter şehrinde yaşayan Jonh Letch (51), Sharon Letch (46) ve oğulları John Dolley (27) Türkiye' ye ilk geldiklerinde her yerde Atatürk'ün resimlerini görmelerinin ardında Türkiye ve Atatürk hakkında araştırma yaptılar. Yaptıkları araştırmalar ve okuduğu kitaplarla Atatürk'ü ve Türkiye'yi tanıyan İngiliz aile sevgilerini göstermek için vücutlarının çeşitli yerlerine Türkiye Bayrağı ve Atatürk dövmesi yaptırdı. Türkiye'yi çok sevdiklerini beirten aile "buraya yıllar önce geldiğimizde Her yerde Atatürk resmi gördük bir araştırma yaptık ve Türkiye'yi çok sevdik. Sevgimizi belirtmek için ise vücudumuzun çeşitl yerlerine dövme yaptırdık" ifadelerini kuklandılar.

ÖLECEKSEM EĞER TÜRKİYE'DE ÖLEYİM

Bu arada Sharon Letch isimli İngiliz bayan ise ileri derecede Anorexia hastası olmasına rağmen İngiltere'de tedavi görmesi gerekirken Bodrum' da tatilini geçiriyor. Günden güne zayıflayan Sharon "öleceksem eğer Türkiye' de öleyim ben çok hastayım ileri derecede ölüm riskim var. İngiltere'de tedavi görmem gerekiyor ama ben Türkiye'de ölmek istiyorum o yüzden tedavi olmak istemiyorum"dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.