Hava Durumu

İnsan taciri Alman çıktı!

Yunanistan'a kaçırılmak isteyen 55 göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonun ilginç tarafı ise, göçmenleri kaçıran insan kaçakçısının Alman vatandaşı olmasıydı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnsan taciri Alman çıktı!

Aydın'ın Kuşadası Körfezi'nden yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 55 kaçak göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda gözaltına alınan Alman uyruklu bir kişi ise göçmen kaçakçısı çıktı.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ 55 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Bir grup kaçak göçmenin yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Sisam adasına kaçtığı yolunda bir ihbar alan Kuşadası Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı ekipler harekete geçti. Kuşadası Körfezi'nde havadan ve karadan yapılan kontrollerle kaçak göçmenleri Davutlar açıklarında durduran sahil güvenlik ekipleri, bot içerisinde bulunan 24'ü çocuk, 12'si kadın toplam 55 kişiyi gözaltına aldı.

İNSAN KAÇAKÇISI ALMAN ÇIKTI

Operasyon sırasında ayrıca insan kaçakçısı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişinin Alman uyruklu olduğu ortaya çıktı. 51 Suriye, 3 Afgan ve 1 İran uyruklu toplam 55 kaçak göçmen, sağlık kontrolünden geçirilip, ifadeleri alındıktan sonra il göçmen bürosuna teslim edildi. Öte yandan operasyonun havadan çekilmiş görüntüsü ise medyayayla paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.