Hava Durumu

Instagram'a "canlı yayını kaydetme" özelliği geldi

Instagram'a gelen yeni özellik, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar aldı. Uygulamaya gelen yeni özellik sayesinde kullanıcılar iOS ve Android tabanlı cep telefonları üzerinden yapılan canlı yayınların kaydedilerek profilde görünmesi özelliğine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 01:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram'a "canlı yayını kaydetme" özelliği geldi

Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, yaptığı güncellemeler ile kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Yakın zamanda aktif hale getirdikleri "canlı yayın" özelliği sosyal medya üzerinde çok ses getirmişti. Yapılan canlı yayınlar, diğer kullanıcılar tarafından anlık olarak izlenebiliyor.

Yeni yapılan güncelleme ile birlikte yapılan canlı yayınların profilde görünüp tekrar izlenebilmesi imkanı tanınacak. Canlı yayın özelliği, kasım ayında uygulama içerisinde entegre olmuştu. Instagram üzerinden yapılan yeni güncelleme her kullanıcıya ücretsiz olarak sunulacak. Tüm kullanıcıların ücretsiz olarak kullanabildiği bu özellik ile istenilen şekilde canlı yapmak mümkündü. Ancak daha sonra izlemek ya da arşiv tutmak için kayıt yapma imkanı yoktu.

NASIL KULLANILIR?

Instagram yetkilileri tarafından yapılan açıklama ile açılan canlı yayınların bittikten sonra yayının video olarak kullanıcıların profilinde paylaşabilecekleri belirtildi. Bu özellik canlı yayın bittiğinde ekranın sağ üst köşesinde ortaya çıkan kaydet ikonuna dokunularak kullanılabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.