Hava Durumu

Instagram: Best nine 2017 nasıl yapılır?

Instagram kullanıcıları "bestnine2017" kolajlarını yıl sonunu kutlamak için instagram'da paylaşabiliyor. Peki, best nine 2017 nasıl yapılır? Kullanıcılar hangi fotoğraflarını paylaşabilir?

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2017 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2017 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram: Best nine 2017 nasıl yapılır?

Sosyal medya devi instagram, best nine 2017 uygulamasını başlattı. Birçok insan bu yıl sosyal medya sitesinde yayınladığınız en popüler dokuz en sevilen fotoğrafı, üçer üçer ızgarada düzenleyerek bir araya getirebiliyor.

BEST NİNE 2017 NASIL YAPILIR?

Öncelikle bestnine2017 sitesine girilmesi gerekiyor. Sitenizi oluşturmak için yapmanız gereken tek şey, Instagram kullanıcı adınızı sitedeki Instagram ID kutusuna yazın ve Giriş yapın. Oturum açmanıza gerek yoktur.

2017 best nine, bu sene gönderdiğiniz en beğenilen dokuz fotoğrafı otomatik olarak bulacak ve size bu sene gönderdiğiniz toplam fotoğraf sayısını ve kaç tanesinin hepsinin yarattığını gösterecektir.

İSTENİLEN FOTOĞRAF NASIL SEÇİLİR?

Özel bir ayarlama durumunda En iyi dokuz kolaj istiyorsanız, geçici olarak genel bir profile geçiş yapabilir, resminizi oluşturabilir ve ardından özel moda dönebilirsiniz. Üçüncü taraf bir hizmetin yayınınızı taramasına izin vermekten rahatsızlık duyuyorsanız, bunun yerine kendi en iyi dokuz fotoğrafı oluşturabilirsiniz.

Bunu, Instagram resimlerinizi kendiniz inceleyerek ve Instagram'ın kendi Layout uygulamasını kullanarak bir kılavuzda düzenlemek suretiyle yapabilirsiniz.

Bu yöntemi kullanarak, "en iyi" resimlerinizden birkaçını tercih ettiğinizden daha az popüler olanlar için değiştirerek biraz da dolandırıcı olma avantajına sahipsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.