Hava Durumu

Instagram'da zaman akışı değişiyor

Instagram, kronolojik zaman akışını yeniden geri getirmek için harekete geçti. Kronolojik zaman çizelgesi özelliğini test ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram'da zaman akışı değişiyor

Instagram, zaman akışınızdaki görüntüleri gördüğünüz şekli bir kez daha değiştiriyor olabilir. Şaşırtıcı olan şey, bu yeni değişikliğin aslında daha iyi olduğu.

Başlangıçtan bu yana, çoğu fotoğrafçı Instagram'ı diğer sosyal medyadalara göre daha çok tercih etti. Facebook tarafından kazanılana kadar. O zamandan beri, platform zamanla bazen kötüleşti bazen de yenilikler sundu. Takipçilerin en çok şikayet ettiği şey ise Facebook benzeri algoritmanın tanıtımıydı.

Algoritma en son takip ettiğiniz ya da yakın zamanda etkileşime girdiğiniz kullanıcıların gönderilerini ön plana çıkarırken, diğer kişilerin paylaşımlarını listenin en altında gösteriyordu. Ancak bu durum değişiyor olabilir.

Instagram'da bazı kullanıcılar, kronolojik bir zaman çizelgesi özelliğini test ediyor.

Kullanıcılardan biri olan Gunnar Freyr (@icelandic_explorer), kronolojik zaman çizelgesini kendi zaman tünelinde paylaştı.

Instagram'dan algoritmasındaki herhangi bir değişiklik hakkında resmi bir duyuru yapılmazken, giderek daha fazla insan farklı bir şekilde feed'i fark etti. Kullanıcılarına demesine göre yeni zaman akışında gönderiler saate ve güne göre düzenli.

Vero gibi son uygulamalarla Instagram, sonunda kullanıcılarının istediği şeyi yapmaya başlaması olabilir. Ya da bu, yalnızca daha önce kullandığı, ancak hala tam olarak kronolojik olmayan yeni bir algoritmayı test de olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.