Hava Durumu

Instagram modeline şok suçlama "Köpeğimin şehvet duygularını uyandırdı"

İnstagram güzeli Deyana Mounira ile ünlü zengin Tony Toutouni, fotoğraf çekimleri sırasında Toutouni'nin köpeğinin genç modeli taciz etmesi sebebiyle davalık oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram modeline şok suçlama "Köpeğimin şehvet duygularını uyandırdı"

Fotoğraf çekimi sırasında bir köpeği cinsel olarak uyandırdığı iddiasıyla dava edildiğini söyleyen Instagram modeli Deyana Mounira, gerçek mağdur olduğunu iddia etti. Deyana Mounira internette bir video yayınlayarak, 1 buçuk milyon takipçili Instagram'ın milyoner kralı Tony Toutouni'nin köpeği ile havuz kenarında oynarken çekilen görüntüleri yayınladı.

"KÖPEĞİMİN ŞEHVET DUYGULARINI UYANDIRDI"

Hef isimli siyah Rus teriyeri'nin sahibi Tony Toutouni, paraya ve kadınlara olan düşkünlüğü ile bilinen bir Instagram fenomeni. Toutouni, köpeğinin cinsel organı ile oynayarak onda şehvet duyguları uyandırdığı gerekçesiyle Mounira'dan davacı olurken genç model ise köpeği kendisini taciz etmesi için cesaretlendirenin Toutouni olduğu konusunda ısrar ediyor.

ORİJİNAL VİDEO HER ŞEYİ AÇIĞA ÇIKARACAK

Mourina, orijinal videoda seslerin duyulabileceğini ve Tony Toutouni'nin köpeği kendisini taciz etmesi için yönlendirdiği cümlelerin orijinal videoda yer aldığını söyledi.

Toutouni, genç modelden sahtekarlık yaptığı sebebiyle 1 buçuk milyon dolar istiyor. Mahkemeye taşınan ilginç davada videonun tamamının orijinal hali izlendikten sonra karar verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.