Hava Durumu

İnstagram rekortmeni yumurtanın kimliği belli oldu!

Kylie Jenner'ın 18 milyon ile Instagram'ın en çok beğeni alan fotoğrafı rekorunu 52.3 milyona çıkaran World Record Egg'in (Dünya rekortmeni yumurta) kimliği belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnstagram rekortmeni yumurtanın kimliği belli oldu!

2018 yılı boyunca Instagram'da en çok beğeni alan fotoğraflar belli sıralamasında yıla damga vuran 10 fotoğraftan 5 tanesinin sahibi Kylie Jenner'dı. 18 milyon beğeniyle birinciliği elde eden Jenner'ın rekoru geçtiğimiz günlerde bir yumurta tarafından kırıldı.

Instagram rekorunu kırmak için World_record_egg (Dünya rekortmeni yumurta)
kullanıcı adıyla açılan hesabın kim tarafından yönetildiği merak konusu oldu. Bir süredir çatladığı gösteren paylaşımlarına devam eden World_record_egg'in gerçek amacı belli oldu.

Amerikan futbol şampiyonası finali Super Bowl'da gösterilen reklamda Amerikan futbol topuna dönüştürülmüş yumurta, Jenner'in rekorunu 52 milyon beğenilmeyle kırdıktan sonra strese girdiğini ve akıl sağlığını korumaya çalıştığını söyledi.

Sosyal medya kullanıcılarının Eugene ismini verdiği yumurta, "Ben de stresten çatladım. Eğer siz de stresliyseniz biriyle konuşmayı deneyin" tavsiyesini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.