Hava Durumu

İnternet devi Amazon'dan şok karar! Para iadesi yapıyor

İnternet devi, patlayan hoverboard haberlerinin ardından sürpriz bir karara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnternet devi Amazon'dan şok karar! Para iadesi yapıyor
Eğer Amazon üzerinden aldığınız bir hoverboard'un (veya daha doğru tanımlaması ile kendi kendine dengede duran scooter'ın) patlamasından endişeleniyorsanız şans sizden yana. Yakın zamanda ortaya çıkan hoverboard patlama haberlerinin ardından US Consumer Product Safety Commision (CPSC) bu konuyu incelemeye karar verdi ve bugün yayınladığı bir güncelleme ile Amazon'un satın alınan tüm hoverboard'lar için geri ödeme yapacağını duyurdu.

Ürünü Amazon'dan satın alan kişilerin ürünlerini iade ederek paralarını geri alabileceğini duyuran US CPSC yöneticisi Elliot Kaye, Amazon'u da kendi isteği ile adım atarak tüketici güvenliğini ön plana koymasından ve iade fikrini desteklemesinden dolayı tebrik etti.

Aralık ayında da Amazon, Birleşik Krallık'taki tüketicilerin bazı hoverboard'ları güvenlik endişesi sebebiyle geri iade etmeleri için bir duyuru yapmıştı ve üreticiler gerekli güvenlik belgelerini sunana kadar satış yapmayacağını açıklamıştı.

Tabii ki Amazon'un bir ürün iade hizmeti bulunmakta ve memnun olmadığınız ürünleri iade edebiliyorsunuz. Ancak bu hizmet aracılığı ile iade edilen ürünlerin bedelleri, Amazon yerine üretici tarafından karşılanıyor ve bu isteklerin üretici tarafından onaylanması gerekiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.