Hava Durumu

İnternette 'Reina gibi tarayacağım' yazdı, gözaltına alındı

Gaziantep'te bir kafede internet programı periscope üzerinden yayın yaparak, Reina gibi Gaziantep'te bir kafeyi tarayacağını söyleyen İlker G., polis tarafından gözaltına alındı. İlker G. gözaltına alınması sırasında, olayı öğrenen bazı vatandaşların saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnternette 'Reina gibi tarayacağım' yazdı, gözaltına alındı

Olay, gece geç saatlerde İbrahimli Mahallesi'nde bulunan bir otelin alt katındaki kafede meydana geldi. İddiaya göre, İlker G. sosyal medya sitesi periscope üzerinden canlı yayın yaptı ve "Reina gibi Gaziantep'te bir mekanı tarayacağım" paylaşımında bulundu. Yayını fark eden bazı kişilerin durumu polise ihbar etmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, kısa süre sonra İlker G.'nin bulunduğu adresi saptadı. Harekete geçen sivil polis ekipleri gittikleri kafede İlker G.'yi gözaltına aldı. Bu sırada kafede bulunanlar gözaltına alınma nedenini öğrenince İlker G.'ye hakaret edip tekme ve tokatla saldırdı.

Polis, üzerinde herhangi bir suç unsuru bulunmayan İlker G.'yi Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yapılan araştırmada terör bağlantısına da rastlanmayan İlker G.'nin sorgusu sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.