Hava Durumu

İnternetten tanıştığı kadınlar sayesinde Avrupa'yı bedava gezdi

25 yaşındaki İtalyan, Tinder isimli flört uygulaması ile tanıştığı kadınların evinde kalarak tüm Avrupa'yı hiç para harcamadan dolaşmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnternetten tanıştığı kadınlar sayesinde Avrupa'yı bedava gezdi

Avrupa seyahatine çıkan 25 yaşındaki Anthony Botta, tek kuruş harcamadan yolculuk ediyor. Tinder'den tanıştığı kadınların evinde konaklayan Botta, bu sayede dünya sehayatini bedavaya getiriyor.

21 KADIN, 20 ŞEHİR

Brüksel'de yaşayan adam, 20 farklı şehir gezdi. Tanıştığı 21 kadının evlerinde konaklayan Botta, bu yolculuk icadına Tinder-surfing adını vermiş. Motta Avrupa'yı hiç para harcamadan gezen ilk kişi olduğunu iddia ediyor.

"BAZEN EV SAHİBİ İLE BAZEN KANEPEDE UYUYOR"

Instagram ve Youtube'dan yolculuğu ile ilgili şeyler paylaşan İtalyan, Tinder'ın kullanıcıların insanlarla eşleştirmek istedikleri şehri seçmelerine izin veren ücretli verisyonunu kullanıyor. Anthony, iki aylık yol gezisi boyunca Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya, Macaristan, Polonya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelere gitti. Anthony bazen evsahibiyle yattığını bazen ise kanepede uyuduğunu söylüyor.

"SEÇİCİ DEĞİLİM"

"Gerçekten seçici değilim çünkü sonunda tek istediğim yer kalacak bir yer" diyen Botta, Viyana dışında istediği her şehirde kalacak bir ev bulmayı başarmış, Viyana'ya ise Bratislava'da kalarak gidip gelmiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.