Hava Durumu

İntizar'ın yapımcısından yeni açıklama

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile ilişkisi olduğu haberleriyle gündeme gelen şarkıcı İntizar ile yollarını ayıran yapımcı Polat Yağcı'dan yeni açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İntizar'ın yapımcısından yeni açıklama

İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı, sosyal medyadan açıklama yaparak, ünlü şarkıcıyla bağlarını kopardığını açıklamıştı:: Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar'ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla.

Ünlü yapımcı, instagram'da yeni bir paylaşım yaparak, "Dün gece yaptığımız kamuoyu açıklamasına yönelik bazı yanlış anlaşmalar olduğu görülmesi üzerine daha detaylı bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Sanatçımız İntizar'la yollarımızı ayırma sebebimiz kişisel tercihleri ya da özel hayatı değildir. Şirket ilkelerimiz kişisel tercihlrinden uzak, dürüstlük ve güven üzerine kurulmuştur. Mustafa Ceceli'nin boşanma sürecinden itibaren gündeme gelen bu konuda sanatçımız İntizar defaatle bizleri yanlış yönlendirmiş ve sanatçı/yapımcı şirket arasında zaruri olan dürüstlüğün korunması ilkesini temelinden sarsmıştır. Bu sebeple profesyonel ilişkimiz sonlandırılmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.