Hava Durumu

iOS 13.1 güncellemesi yayında

Apple, iOS 13.1 güncellemesini sessiz sedasız kullanıcılarına sundu. Dün akşam saatlerinde aktif hale gelen güncelleme ile birlikte bakın iPhone'larda neler değişecek?

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2019 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2019 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iOS 13.1 güncellemesi yayında

Apple, iOS 13.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme, iPadOS ile birlikte kullanıcıların karşısına çıktı. iPad ile iPhone'ların yazılımları birbirinden dün itibarıyla ayrıştırılırken, iOS 13.1, önemli bir dizi yenilikle geliyor.

Güncellemenin getirdiği en büyük yenilik ise kullanıcılar için hayli önemli olan AirDrop'u kapsıyor. iPhone 11 modellerinde Apple U1 olarak adlandırılan ve cihazları ultra geniş bant ile buluşturan bir yongaya yer verildi. Apple bu yonga sayesinde AirDrop arabiriminde cihazların bulunmasını çok daha kolay hale getirdi. Apple cihazlarının fazla sayıda olduğu bir ortamda, AirDrop ile dosya paylaşmak istediğinizde U1 yongası diğer cihazların yerini tarıyor. Elinizdeki iPhone'a en yakın cihaz, listenin ilk sırasında gösteriliyor.

Güncellemenin beraberinde getirdiği bir diğer yenilik, Apple Haritalar için ETA paylaşımı oldu. Bu özellik sayesinde Apple Haritalar üzerinde bir konuma varış zamanınızı canlı olarak başkasıyla paylaşmanız mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.