Hava Durumu

iPhone 8 bunlarla gelecek

Apple, bu sene tanıtacağı üst seviye iPhone 8'de bir sürpriz yapıp, kutuya bu ürünü dahil edebilir mi?

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2017 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone 8 bunlarla gelecek

Bu sene çıkacak yeni iPhone'lardan neler bekleyebiliriz? Analistlerin tedarik zincirlerini ve diğer gizli kaynakları izleyen ağır topları, tahminlerini paylaştılar.

JP Morgan'a göre üst seviye iPhone 8, uçtan-uca ekranla, arka yüzde çift lensli kamerayla, geliştirilmiş su geçirmezlikle, ön yüzde gelişmiş hoparlörlerle ve ücretsiz AirPods ile gelecek. Firmanın iddiasına göre daha alt seviye model iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri, alüminyum yerine cam gövdeye sahip olacak. Bununla birlikte JP Morgan'ın geçmişteki iddiaları hakkında çok büyük bir isabete sahip olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle bedava AirPods iddiası, kulaklıkların yüksek fiyatını düşündüğümüzde biraz abartılı gibi görünüyor.

CLSA'nın iddiasına göre ise Apple, Touch ID sensörünü ön yüze, ekranın arkasına koymanın bir yolunu bulamadığı için telefonun arkasına yerleştirecek. Benzer bir sorunu bu sene Samsung'un da yaşadığını biliyoruz. iPhone 8, bu firmaya göre de çift lensli arka kamerayla gelecek.

Analistler sağlam kaynaklara sahip olsalar da, tahminlerinde her zaman isabetli olmayabiliyorlar. iPhone 7S, iPhone 7S Plus ve iPhone 8'in Eylül'de tanıtılması bekleniyor, ancak iPhone 8'in biraz gecikme ihtimali var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.