Hava Durumu

iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber

iPhone 8'in çıkış tarihi kesinleşti; 12 Eylül'de ilk kez dünyanın göreceği Apple'ın son oyuncağını pek çok kişi bekliyor; ancak yeni iPhone'lar sorunlarla geliyor!

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber

Macrumours'un haberine göre Apple'ın iPhone 8 üretiminde kullanılan parçaları sınırlı sayıda satın alabildiği ve bu yüzden üretimin bir hayli yavaş ilerlediği ortaya çıktı.

Son olarak da iPhone 8'in OLED ekrana sahip olarak satışa sunulacağını ve bu yüzden de Apple'ın büyük stok problemleriyle karşılaşabileceğinin düşünüldüğünü de hatırlatalım.iPhone 8'in tasarımı bu fotoğraftaki gibi olacak; çift kamera telefonun arkasında dikey uzanacak.

Ancak bir diğer kötü haberimiz, yeni iPhone'un fiyatıyla ilgili. Yeni iPhone'un fiyatının 1000 ila 1200 dolar arasında olması bekleniyor. Bir ihtimal ise bu iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone 7'lerin ucuzlayabilme ihtimali.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Yeni bağlantı kablosunun adı 'Ultra Accessory Connector'...

Söz konusu kablonun kulaklıklarda kullanılmak üzere geliştirildiği belirtiliyor. Zira iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmişti.

Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning'den daha küçük olduğu belirtiliyor. Bu gerçekleşirse eski şarj kablolarınız hiçbir işe yaramayacak.

Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.