Hava Durumu

iPhone 8 yüzünden iPhone satışları duruyor mu?

Apple CEO'su Tim Cook, 2017 mali ikinci çeyrek sonuçlarını basın ile paylaşırken iPhone satışlarındaki duraklama ile ilgili ilginç bir yorum yaptı. İşte Cook'un konu ile ilgili yorumu...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone 8 yüzünden iPhone satışları duruyor mu?

Apple, bugün 2017 yılının ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı. Rakamlar Apple'ın geçen yıla göre daha çok gelir elde ettiğini gösteriyor. CEO Tim Cook, sonuçlardan memnun olsa da iPhone satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğu açık. Tim Cook, bu durumla ilgii bakın nasıl bir yorum yaptı.

Apple'ın onuncu yıla özel bir iPhone hazırlığında olduğu daha iPhone 7 tanıtılmadan önce gündeme gelmişti. O tarihten bugüne iPhone 8 ile ilgili onlarca analist raporu yayınlandı. Tim Cook, ilk defa bu raporlardan rahatsız olduğunu açıkladı.

Cook, iPhone satın alma istekleri üzerine yapılan anketkerin sonuçları ile ilgili soruları yanıtladı. Anketleri derinlemesine incelemediğini, ancak iPhone satışlarındaki duraklamayı gördüğünü belirten Cook, bunun sebebi olarak yeni iPhone ile ilgili yayınlanan raporları gösterdi. Cook'a göre yeni iPhone ile ilgili sızıntılar ve raporlar insanların iPhone satın almak için beklemelerine sebep oluyor.

shiftdelete.net'in haberine göre Apple'ın giderek gizliliğe odaklanmasına rağmen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus daha piyasaya sürülmeden başlayan iPhone 8 dedikodularının ardı arkası kesilmiyor. Sonbaharda tanıtılması beklenen iPhone 8'in çerçevesiz OLED bir ekrana, ekrana gömülü Touch ID'ye, cam bir gövdeye, yüz tanıma ve iris tarama gibi biyometrik özelliklere sahip olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.