Hava Durumu

iPhone X Plus'ın tasarımı internete sızdı

Apple'ın yeni iPhone modelleri internete sızdı. Sızıntılarıyla ünlü Benjamin Geskin, 6.5 inçlik iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone'un maket görsellerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone X Plus'ın tasarımı internete sızdı

Apple'ın bu yıl 5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında iki OLED ekranlı ve bir adet de LCD ekranlı iPhone'u tanıtması bekleniyor. Sızıntılarıyla ünlü Benjamin Geskin, 6.5 inçlik iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone'un maket görsellerini paylaştı.

Maket görüntüler, Çinli tedarik zincirinden gelen kasa tasarım şemalarına dayanıyor. Önceki yıllarda olduğu gibi, bu görüntüler zaten bildiğimiz ayrıntılarla uyumlu.

Sızdırılmış görüntülerde gösterilen ikinci model, mevcut iPhone X ile aynı dikey çift lens arka kameraya sahip. Onaylanmamış bir rapor, 6.5-inç iPhone'un üçlü lens kamera kurulumıyla geleceğini iddia ediyor.

Apple'ın fiyat etiketini daha ekonomik tutması 6.1 inçlik LCD ekrana sahip modeli daha düşük fiyattan satışa sunması bekleniyor. Resimlerdeki 6.1 inçlik sahte ünite, LCD panelini barındırmak için biraz daha büyük çerçevelere sahip.

Orta menzilli bir cihaz olarak, 6.1 inçlik model Face ID dahil olmak üzere bazı iPhone X özelliklerine sahip olacak. Ancak Apple, maliyeti düşürmek için ekran dışında başka şeylerden de taviz verebilir. Görüntülerde gösterilen tek lensli arka kamera, bunların en belirgin olanı. Çelik yerine 6.1 inçlik cihazın çerçevesi için alüminyum olabilir.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, yeni nesil iPhone X modellerinin Siyah, Beyaz ve Altın renklerde geleceğine inanıyor. Ancak, 6.1 inçlik model kırmızı, mavi, turuncu, gri ve beyaz dahil olmak üzere geniş renk yelpazesine sahip olabilir.

Kuo, 6.1 inçlik LCD cihazın, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'a benzer şekilde 700 ila 800 dolar arasında bir fiyatla geleceğine inanıyor. RBC Sermaye Piyasaları analisti Amit Daryanani, Apple'ın iPhone X Plus'ı 999 dolar, yeni nesil iPhone X'in ise 899 dolara satılacağına inanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.