Hava Durumu

İrem Sultan Cengiz'e 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'

Erkan Kolçak Köstendil'in yazıp yönettiği 'Resmin Aklımda Kaldı Izdırap' filmi, 'SUMA' adlı bölümüyle Moskova Film Festivali'nde (Moscow Indie Film Festival) 7 ödül kazandı. İrem Sultan Cengiz, 'SUMA' adlı hikayede canlandırdığı rol ile Moskova Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrem Sultan Cengiz'e 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'

'Resmin Aklımda Kaldı Izdırap' filminde canlandırdığı rolle büyük beğeni toplayan İrem Sultan Cengiz, "Hayatın içinde mücadele eden bir genç kızı oynadım. Annesi ile birlikte yaşayan, geçimini sağlamak için kağıt toplayan bir karakter. Kendisini aşka kapatmış biri de değil. Bu durumu karşı tarafa sezdirmeyen, duygularını kendi içerisinde yaşayan bir karakter" dedi.

"BÜYÜK KEYİF"

İrem Sultan Cengiz, "Erkan Kolçak Köstendil ile çalışmak büyük keyif. Yalnızca iyi bir oyuncu ve yönetmen değil, yazı alanında da çok başarılı. İlk defa oynadığım kısa bir filmle Moskova Film Festivali'nde ödül kazanmak beni sevindirdi" ifadelerini kullandı.

Erkan Kolçak Köstendil'in yazıp yönettiği 'Resmin Aklımda Kaldı Izdırap' adlı uzun metrajlı sinema filmi; 'Su', 'Suma', 'Anason' ve 'Şeker' adlı 4 farklı hikâyeden oluşuyor. 20 dakikalık 'Suma' adlı hikâyenin başrollerini İrem Sultan Cengiz ve Batuhan Bozkurt Yüzgüleç paylaşıyor.

Uluslararası Moskova Film Festivali'nin kısa film bölümünde yarışan 'SUMA'; En İyi Yönetmen (Erkan Kolçak Köstendil), En İyi Kadın Oyuncu (İrem Sultan Cengiz), En İyi Erkek Oyuncu (Batuhan Bozkurt Yüzgüleç), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Esma Çamalan), En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Zeynel Akbaş) ve En İyi Müzik (Taylan Erdağ) dallarında ödüle lâyık görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.