Hava Durumu

İrfan Buz: Üçüncü devre yok!

Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan teknik direktör İrfan Buz, "En kısa süre içinde 40 puanın üzerine çıkılmalı. Ondan sonra da daha fazlasını almak için zorlamak gerek. Üçüncü bir devre yok." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2019 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2019 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrfan Buz: Üçüncü devre yok!

OYUN PUANA DA YANSIMALI

Son olarak geçen sezon Osmanlıspor'u çalıştıran ve 2014'te Bursaspor'da da görev yapan teknik direktör İrfan Buz Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. Takımların kamplarını ve hazırlık maçlarını takip ettiğini belirten İrfan Buz, Bursaspor'un kendisi açısından farklı bir yere sahip olduğunu söyledi. Buz, "Puan bakımından beklentinin altında kaldı Bursaspor. Şimdi gençleştirme hamlesi yaşanıyor. Bursaspor'un bu hamleye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Gençler takımlı kazandırılmalı ama bunun puana da yansıması lazım. Bursaspor taraftarı gençleri her zaman bekliyor. Ama taraftar gençleri isterken, iyi skorları da görmek ister. Bence Türkiye'nin İstanbul takımlarından sonra en büyük takımlarından biridir Bursaspor. Bunun bilincinde olunması gerekiyor." dedi.

MAÇLAR FİNAL GİBİ GÖRÜLMELİ

Ligin ikinci yarısının her takım için zor geçeceğinin altını çizen İrfan Buz, "Ligin ikinci yarıları hep zor olur. Çünkü düşündüklerinizi yapamadığınız, hedeflediğiniz puanlara ulaşamadığınız takdirde iş karışır. Müsabakalar geçiyor, makas daralıyor. Bu da baskı oluşturuyor. Bu dönemde oynadığınız her maçı final niteliğinde görmelisiniz. Üçüncü bir devre yok." diye konuştu. Bursaspor'un sezon sonu korku yaşamaması için puan toplaması gerektiğine dikkat çeken İrfan Buz, "En kısa süre içinde 40 puanın üzerine çıkılmalı. Ondan sonra da daha fazlasını almak için zorlamak gerek. Bursaspor ilk devre bakımından puan olarak istenilen yerde değil. Alınacak skorlar çok önemli. İkinci devre gerçekten kolay olmayacak. O yüzden işi çok ciddi almak gerekiyor."şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.