Hava Durumu

İş adamlarına seks tuzaklı şantaj

İstanbul ve Şile'de düzenlenen operasyonda, işadamlarına cinsel içerikli görüntülerle şantaj yaptıkları iddia edilen biri kadın 2 zanlı gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş adamlarına seks tuzaklı şantaj
Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran kuyumcu E.P., "İki zanlının kendisini tuzağa düşürerek cinsel içerikli görüntülerini kaydettiği ve kendisinden zorla para aldıkları" şikayetinde bulundu.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul Şile ve Bursa Mudanya'da düzenlediği operasyonda Güven S. Ve Vildan T.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların tuzaklarına düşürdükleri işadamlarının çıplak görüntülerini kaydettikleri, bu görüntülerle şantaj yaparak yüklü miktarda para aldıkları belirlendi.

GENÇ KADINLARA İLAÇ VERİP TECAVÜZ ETMİŞLER

Şantaj çetesi üyelerinin tuzaklarına düşürdükleri genç kadınlara da ilaç vererek dirençsiz bıraktıktan sonra tecavüz ederek kaydettikleri, aldıkları bu görüntülerle müştekilerin üzerlerinde bulunan gayrimenkullerin sattırarak üzerlerine aldıkları belirlendi. 

Yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, tuzaklarına düşürdükleri işadamı ve genç kadınların cinsel içerikli görüntülerinin yer aldığı flaş disk ve bilgisayarlara el konuldu.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Güven S., "Tehdit, yağma, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin izinsiz olarak ele geçirilmesi" suçlamasıyla tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.