Hava Durumu

İş dünyasından Bursaspor'a 'şartlı' prim

Bursa iş dünyası, DOSAB ve DOSABSİAD'ın öncülük ettiği Bursasporlu futbolcular için prim kampanyası başlattı. Kampanya için ilk gün 500 bin TL toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş dünyasından Bursaspor'a 'şartlı' prim

ŞART LİGDE KALMAK

Bursa iş dünyası temsilcileri kritik Göztepe maçı öncesi 'Şampiyon Takımımızın Yeri Süper Lig'dir' parolasıyla Bursaspor için şartlı prim kampanyası başlattı. Buna göre, kalan iki maç sonunda Bursaspor'un ligde kalması halinde futbolculara prim verilecek. Bursaspor ligde kalamazsa kampanya kapsamında toplanan paralar, bağış sahiplerine iade edilecek. Bursa iş dünyası temsilcilerinin görüşüp karar aldığı kampanya ile ilgili olarak DOSABSİAD adına bir hesap açılması uygun bulundu. Kampanya için Bursa Valiliği'nden de onay alındı.

EN AZ 2 MİLYON LİRA

DOSAB-DOSABSİAD iftarında konuşan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy, "Biz, 'Şampiyon Takımın Yeri Süper Lig'dir diyoruz ve takımımızın ligde kalacağına inanıyoruz. Bunun için futbolcu kardeşlerimiz kalan iki maçı da kazanacaktır. Bizler de Bursa iş dünyası temsilcileri olarak; Bursaspor'un ligde kalması halinde futbolcuların hesaplarına yatırılacak, aksi halde bağış sahiplerine iade edilecek olan şartlı bir prim kampanyası başlattık. Hedefimiz diğer sanayi bölgelerinin de katılımıyla 2 milyon liraya ulaşmak" dedi.

KAMPANYA HESAP BİLGİLERİ:

Hesap Adı: DOSABSİAD Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş. Derneği
Banka: Türk Ekonomi Bankası (TEB) / Demirtaş Organize Sanayi Şubesi (457)
IBAN: TR56 0003 2000 0000 0056 2049 81

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.