Hava Durumu

İşadamı kocasını boyacıyla aldattı

İstanbul Şişli'deki bir rezidansta yaşanan olay; filmlere taş çıkardı! Bir işadamı, işten eve erken dönünce boyacıyla eşini yatakta bastı. Kimliği gizli işadamı, eşine boşanma davası açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşadamı kocasını boyacıyla aldattı

Şişli'de, filmlere konu olacak bir ihanet dedikodusuyla çalkalanıyor. Semtte bulunan ve birçok ünlünün oturduğu bir rezidansta geçtiğimiz gün yaşanan olay; ağızları açıkta bıraktı. Şimdilerde tüm rezidans sakinlerinin dilinde olan dedikoduya göre; olayın kahramanı zengin bir işadamı ile güzel eşi.

EVİNE ERKEN GELİNCE...

Dedikoduya göre; zengin işadamı, geçtiğimiz gün her sabah olduğu gibi işine gitmek üzere lüks evinden çıktı. Her zaman akşam 20.00 civarında evine dönen işadamı; o gün dairesi boyanıyor diye öğle saatlerinde evine döndü. İşadamı, güzel eşine de eve geleceğini haber vermeyi unuttu.

SESLERİ DUYUP ODAYA KOŞTU

Zili çalan işadamı, bir süre bekleyip kapı açılmayınca anahtarını kullandı. Yatak odasından gelen sesler karşısında koşar adım buraya yönelen işadamı, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Zengin işadamı, boyacıyla eşini yatakta bastı! Öfkeden deliye dönen işadamı, boyacıyı döverek evden attı. Eşinin öfkesinden korkan çapkın kadın da hemen eşyalarını alarak kaçtı. İşadamının; eşine olayın ertesi gününde boşanma davası açtığı söyleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.