Hava Durumu

İşadamının acı ölümü

ZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, bisikletiyle bir süre gezindikten sonra yorulunca mola vermek için duran 63 yaşındaki Hüseyin Ercan Çakmak, aniden fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bir geri dönüşüm fabrikasının ortaklarından olan Çakmak'ın, astım hastası olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşadamının acı ölümü

Olay, saat 21.30 sıralarında, Çiğli Arıtma Tesisi önündeki bisiklet parkurunda meydana geldi. Ata Sanayi'nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasının ortaklarından Hüseyin Ercan Çakmak, arkadaşı ile akşam bisiklet gezintisine çıktı. Astım hastası olduğu kaydedilen Çakmak'ın yorulduğunu belirtmesi üzerine ikili yol kenarında mola verdi. Fenalaşan Çakmak'ın aniden yere düşmesi üzerine arkadaşı durumu, sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Hüseyin Ercan Çakmak, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Çakmak, kurtarılamadı.

Arkadaşları ile sık sık bisiklet gezintisine çıktığı kaydedilen Çakmak'ın ölüm haberi yakınlarını üzdü. Çakmak'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis, soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.