Hava Durumu

Işıl Reçber'in VIP lüks aracı

Sosyetik isim yeni aracını ünlü tasarımcı Erbakan Malkoç'a tasarlattı. Otomobilin her ayrıntısıyla ilgilenmek için sık sık Avcılar'daki garaja giden Reçber dün aracına kavuştu. Bir hayli heyecanlı olduğu öğrenilen Işıl Reçber, lüks aracını eşi Rüştü ile beraber almaya gitti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Işıl Reçber'in VIP lüks aracı
Parfüm sensöründen, mini bara kadar her şey Işıl Reçber'in isteği doğrultusunda yapıldı. Işıl Reçber'in adının ve soyadının baş harfleri de masaj özellikli koltukların üzerine yazıldı.

Araçta ayrıca HD plazma televizyon, buzdolabı, çay-kahve makinesi bulunuyor. Aracın içerisinde kullanılan boyalar ve kumaşlar yurtdışından getirtildi. Malzemelerin gelmesi için yaklaşık bir ay bekleyen ekip, aracı dört ayda tamamladı.



UZAKTAN ERİŞİM

Reçber'in arabasında, İstanbul’un her bir noktasından aracına rahatlıkla ulaşabilmesi için akıllı telefondan ve tabletten direkt komuta edebilme özelliği de bulunuyor. Öte yandan Işıl Reçber'in yeni aracı için 300 bin Euro ödediği konuşuluyor.

Işıl Reçber'in aracıyla ilgili olarak, 'Her noktasını Işıl Hanım'ın kendi isteği doğrultusunda tasarladık' diyen Erbakan Malkoç sözlerini şöyle sürdürdü: Otomobilin güvenliği en üst standartlarda. Işıl Hanım'ın arabasında bildiğiniz en lüks araçlardan bile daha fazlası bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.