Hava Durumu

İşimiz daha bitmedi

Avrupa Ligi’ne katılma yolunda büyük önem taşıyan maçta Medical Park Antalyaspor karşısında alınan galibiyeti taraftara ve camiaya armağan eden teknik direktör Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor maçını işaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşimiz daha bitmedi

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçtan önce dün (önceki gün) oynanan Kasımpaşa ve Beşiktaş’ın almış olduğu sonuçları bilerek bu maça çıktıklarını söylerken, ‘’Rakiplerimizin almış olduğu sonuçları bilerek maça çıkmak, atmosfer bakımından, Antalyaspor’un konumu, yendiğimiz takdirde üçüncülük sırasına geçeceğimiz gerçekleriyle baş başaydık. Birçok zihinsel açıdan zorlu olan bir maça çıktık. Doksan dakikaya baktığımız zaman çok iyi bir oyun görüntüsü yoktu. Antalyaspor ilk 35 dakikada bizi bekleyen, alanında iyi kapanan ve bizim vereceğimiz boşlukları hızlı oyuncularıyla değerlendirmek isteyen bir oyun ortaya koydu. Nitekim de iki tane topu direkten döndü. Biz burada çok şanslıydık’’ dedi.

HÜCUM ETKİNLİĞİMİZİ ARTIRDIK

Karaman, ikinci yarıda Kırmızı Beyazlıların yaptığı değişikliklerin kendileri açısından hücumsal avantaja dönüştüğünü belirtirken, ‘’Sestak ve Basser gibi oyuna etki edecek isimleri kenarda tutuyorduk. Sestak’ı karşı hamle olarak kullandık ve o da skora etki eden bir hamle yaparken, Batalla da klasını gösterdi ve güzel bir gol attık. Önemli 3 puanı aldık. Taraftarımıza camiamıza hayırlı olsun. Ama işimiz daha bitmedi. Önümüzdeki hafta, son dönemin çıkışta olan takımı Akhisar ile oynayacağız. Bu maça iyi konsantre olmalıyız’’ diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.