Hava Durumu

İskeletimiz oluşuyor

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, genç oyuncuların, gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturma yönünde aşama kaydettiklerini söyledi. Aybaba tek üzüntülerinin puan açısından geride kalmak olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İskeletimiz oluşuyor

Haber ITolga ÖztaşI

15-16 PUANIMIZ OLURDU

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba bundan sonra geriye değil ileriye bakmaları gerektiğini belirtirken, kaçan puanlara üzüldüklerini ancak bunun da yasını tutmadıklarını söyledi. Sezon başında koydukları hedefi ligin genel gidişine göre değerlendirmelerinin mümkün olmadığına dikkat çeken Aybaba, "Lig çok enteresan gidiyor. Şu an 9 puanımız var ancak en az 15-16 puanda olmamız bile işten değildi. Bunun yasını tutacak değiliz. Biz işimize bakıyoruz. Başkanımızla da konuştuk oyuncularımıza da söyledik. Kalan 8 maçta 8 galibiyet hedefliyoruz" dedi.

FURKAN AŞAMA KAYDETTİ

Galatasaray'ı ellerinden kaçırdıklarını belirten deneyimli teknik adam, "En iyi oyuncularımızdan Abdullahi Shehu ve Henri Saivet yoklar. Ama gençler girdi işlerini en iyi şekilde yaptı. Puan olmasa da amaçladığımız yolda doğru bir şekilde ilerliyoruz. Okan, Ertuğrul, Ramazan, Burak, önümüzdeki sezon için iskelet kadroyu oluşturacak düzeye geldi. Muhammed Emin, Çağatay, sırada. Furkan Emre'ye özel program uyguluyoruz. O da ayağına çok hakim. Hava hakimiyeti çalıştırıyoruz. Bu gençlerimize birkaç iyi takviye yaparsak önümüzdeki yıl daha iyi oluruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.