Hava Durumu

İsmail Çokçalış ikna edilmeye çalışılıyor!

Bursaspor'da krizlerin adamı haline gelen İsmail Çokçalış bu kez sözleşmesini tek taraflı feshederek krizi içinden çıkılmaz bir duruma getirdi. İstanbul'da olan genç futbolcu babası ve menajeri tarafından kararından vazgeçirilmeye çalışılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2021 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2021 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Çokçalış ikna edilmeye çalışılıyor!

İsmail Çokçalış başrolünü üstlendiği krizlere bir yenisini daha ekledi.

TÜM PARASI ÖDENDİ

Bursaspor'da İsmail Çokçalış'la ilgili her geçen gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Yeşil Beyazlı kulübü alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF'ye bildiren bu davranışıyla büyük tepki toplayan İsmail Çokçalış bilindiği gibi 2 milyon 199 bin liralık tüm sezonun ücreti tek seferde hesabına yatırıldıktan sonra yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Bu süreçte çalışmalarını Vakıfköy'de sürdürmesi gereken Çokçalış altyapı tesislerine de gitmeyerek bir kez daha krize neden olmuştu.

TEK BAŞINA İSTANBUL'DA

Sezon sonuna kadar parasının tamamını almasına karşın İsmail Çokçalış bu kez sözleşmesini tek taraflı feshetti. Camia genç futbolcunun bu davranışını büyük bir tepkiyle karşıladı. Yönetim dün İsmail Çokçalış'ın babası ve menajeriyle bir araya gelerek yeni bir mukavele imzalanması için görüştü. Haksız fesih yapıldığını ileri süren Bursaspor Yönetimi hukuksal girişimlere başladı. İstanbul'da olduğu öğrenilen İsmail Çokçalış'ın babası ve menajeri tarafından ikna
edilmeye çalışıldığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.