Hava Durumu

İsmail Ertekin: Bu çocuklar geleceğimiz

Bordo Beyazlılar'ın Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Şampiyon olan çocuklarımız ilerleyen yıllarda İnegölspor'un parçası olacak ve bizi gururlandıracaklar. Onlar bizim için çok değerli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Ertekin: Bu çocuklar geleceğimiz

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"İSKELETİMİZ OLACAKLAR"

İnegölspor'un yeni teknik direktörü İsmail Ertekin, geçtiğimiz hafta Türkiye şampiyonu olan İnegölspor 17 Yaş Altı Takımı ve Bordo Beyazlılar'ın A Takımı'nın bu sezonki hedefleri hakkında Bursa Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulundu. Zonguldak'ta düzenlenen şampiyonada Bursa'yu gururlandıran U17 takımlarının İnegölspor'un geleceği olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, "Hepsi çok yetenekli çocuklar. Kazandıklarını büyük bir başarı olarak görmeliyiz çünkü burada bir emek var. Bu kardeşlerimiz için henüz A Takım şu an erken ama 3-4 sene içerisinde güzel bir yapılanmayla İnegölspor'un iskeletini oluşturan oyuncular haline gelebilirler" dedi.

"ŞAMPİYONLUK İSTERİM"

İnegölspor olarak da bu sezon yeni bir yapılanma ile başarı için yola çıktıklarını ve bu sezon tek hedeflerinin şampiyon olarak bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Ertekin, "Bildiğiniz gibi alt liglerde her şey olabiliyor. Biz bu sezon yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro kurmaya çalışıyoruz ve bizi şampiyonluğa götürecek isimleri yanımızda istiyoruz. Başkanımız da bize her konuda destek oluyor. Ben buraya şampiyon olmak için geldim. Grubumuz da belli oldu. Birçok şampiyonluk adayının grubumuzda olması bizim avantajımız çünkü rekabet her zaman avantajdır. Taraftarımızdan tek ricam özellikle iç saha maçlarımızda bizim yanımızda olup bize inansınlar" diye konuştu.

Transfer sürecek

Şu ana kadar takımı önemli isimlerle takviye ettiklerini ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için 3 veya 4 direkt oynayabilecek oyuncuyu kadrolarına katmaları gerektiğini de ifade eden İsmail Ertekin, "Transfer işleri biraz da maddi durumla ilgili. Şimdiye dek ihtiyacımız olan mevkilere oyuncu aldık ama daha sezonun başlamasına oldukça uzun bir süre var. Sanıyorum 3 veya 4 tecrübeli oyuncuyu kadromuza katarsak şampiyonluğa oynayacak bir kadroya dönüşmememiz için bir sebep yok" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.